Coolbet Open 23-29/5 - GamblingCabin

Coolbet Open 23-29/5 – GamblingCabin

Möt Stugan i Coolbet Open!

Coolbet Open gör comeback och den 23 till 29:e maj rullar eventet i Tallin. Som vanligt är det fina hotellet Hilton Tallin Park som arrangemanget spelas på. Veckan bjuder på ett flertal olika turneringar i varierande nivåer. Main event som är en €550-turnering med två startdagar.

Onsdag 25 maj: Main Event Dag 1A
Torsdag 26 maj: Main Event Dag 1B
Fredag 27 maj: Main Event Dag 2
Lördag 28 maj: Main Event Finaldag

Turneringsschema för övriga dagar, kolla Coolbet Opens hemsida.

Satelliter
Du kan självklart köpa in dig direkt till turneringen, men vill du ta dig till Tallin för en billigare peng så rullar satelliter varje vecka och nu på söndag spelar vi och streamar. The Gambling Cabins egna satellit med två paket garanterade!

Buy in: €20 Re-entry
Starttid: Söndag 1 maj, 19:30 (Streamen från 19:00)
Latereg: Till och med level 12 (cirka 21:05)
Garanti: 2 stycken €1300 euros paket

Paketen inkluderar inköpet till main event €550, dubbelrum på Hilton 5 nätter och 2000kr reseersättning. Förutom det kommer en av main events första dagar erbjudas paddelspel med Bengan, gemensam middag och om schemat passar även kika hockey-vm.

iPoker Festival
Förutom vår egen satellit kommer vi spela iPoker Festival på stream. iPokers turneringsserie rullar samtidigt med flertalet fina turneringar med smarriga garanterade prispotter. Spänn fast säkerhetsbältet så kör vi en klassisk turneringssöndag!

Schemat för iPoker Festival hittar du här!

Väl mötta på streamen på söndag kl 19!

Author: Neil Garza